Проект Z555 D


ИмеZ555 D
Цена10 500 лв.
ВидКъща
Застроена площ141.77 м² (195.19) м²
Разгъната застроена площ341.72 м²
Стъпка на сградата 170.86 м²
Вид покривНаклонен покрив
Разположение на билотоПаралелено
Височина9.1 m
Дневна зонаСеверозападна, Североизточна
Дължина парцела17.98 m
Ширина на парцела25.12 m
Гараж
Дължина на издигане9.98 m
Широчина на издигането17.12 m
ЕтажиЕдноетажна
Етаж 1Складово помещение, Стълбищна площадка / коридор, Салон + трапезария, Кухня, Aнтре, Kабинет, Баня, Килер, Гараж
Етаж 2Стая, Стая, Баня, Баня, Хол, Стая, Баня, Гардеробна, Стълбище
Общо спални3
СтилМодерен

Проект Z555 D е предложение за двуетажна къща с впечатляващ дизайн, идеална за хора почитатели на нестандартното. Погледната в пространството се виждат две пресичащи се на кръст форми, подчертани с контрастни челни греди и уникална форма на декоративните елементи, които правят невъзможно пренебрегването ѝ. Избраните цветове за фасадата са черно/ антрацит (мазилка, облицовка от камък или фиброциментови плочи) и светло кафяво/медно (дървени ламели, метални ленти или сайдинг).

Площадката пред входа и верандата са покрити с козирки, завършени с метални керемиди както е решен и самият покрив на къщата, а страничните прегради и парапетите на терасата могат да са изпълнени от дърво или метална конструкция. Именно тези уникални декорации формират специфичния облик на сградата.

Къщата е проектирана за голямо семейство - с просторни стаи и множество спомагателни помещения. Приземният етаж е обособен изцяло за дневни нужди. От двойния гараж има достъп до сервизно помещение за термопомпа, склад за съхранение на градински вещи с излаз към двора и топла връзка към антрето. Банята и тоалетната на етажа са отделени от обитаемите помещения - с непосредствен достъп от антрето. В останалата част от етажа се разполагат голяма всекидневна от 42 кв.м, стая за кабинет/офис за работа от вкъщи и малък килер под стълбището. Всекидневната е проектирана като отворено общо пространство за хол, трапезария и кухня, което дава свобода за реализиране на Вашия уникален интериорен проект.

Вторият етаж е зона за сън и уединение, напълно отделена от шума на всекидневната. Състои се от три спални, всяка от които със собствена баня и тоалетна. Към родителската спалня освен санитарния възел, има също гардеробна и осигурен достъп до голяма панорамна тераса, наполовина покрита от изнесена козирка.

Проектът е предвиден за оборудване с модерни инсталации за отопление и охлаждане като термопомпа и фотоволтаични панели, които да допринесат за намаляване на разходите в дългосрочен план.

Газова инсталацияНе
Еко палетни въглищаНе
Твърдо горивоДа
ПетролНе
Електрическа инсталацияНе
КоминНе
Слънчеви системи за топла водаНе
Топлинна помпаНе
Пелетна каминаНе
Вентилатор за възстановяване на енергияНе
БиомасаНе
Подово отоплениеНе
Камина WJНе
Фотоволтаични панели за електричествоНе
Типове стени
Припокриващи се типове
Типове покрив


    Изпратете ни запитване:

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.