Проект Zx31


ИмеZx31
Цена14 600 лв.
ВидКъща
Застроена площ146.28 м² (199.65) м²
Разгъната застроена площ483.99 м²
Стъпка на сградата 242.00 м²
Вид покривПлосък покрив
Разположение на билотоВскчки
Височина7.76 m
Дневна зонаСеверозападна
Дължина парцела21.86 m
Ширина на парцела21.66 m
ГаражДвоен
Дължина на издигане13.86 m
Широчина на издигането17.46 m
ЕтажиДвуетажна
Етаж 1Aнтре, Хол, Баня, Kабинет, Кухня, Салон + трапезария, Стая за почивка, Складово помещение, Гараж
Етаж 2Хол, Стая, Гардеробна, Стая, Стая, Баня, Schody
Общо спални3
СтилМодерен
Основен източник66.81 kWh/m²/година
Резервен източник52.87 kWh/m²/година

Zx31 е идея за двуетажна къща с полезна площ от около 140-150 м2 с плосък покрив и гараж за две коли. Модерният стил се откроява чрез фините нюанси по фасадата – бежово и сиво, а пресичащите се геометрични форми във височина, са допълнително подчертани с дървена облицовка и създават уникална визия на екстериора.

Приземният етаж е ориентиран изцяло към ежедневните нужди на едно домакинство. Къщата е снабдена със закрит гараж за два автомобила, от който има осигурен достъп до две последователни помещения – котелно и след него фитнес, който от своя страна, има излаз към верандата. Тази допълнителна стая за спорт, може да бъде преустроена в сауна или склад за градински мебели или оборудване От гаража има също топла връзка към жилищната част осигурена през входното антре на къщата. Първият етаж е разделен от широк коридор като от едната страна са разположени кабинет/ стая за гости и санитарен възел, а от другата - просторен светъл хол с камина, свързана с трапезария и кухненски бокс. Естествената светлина в стаята е осигурена през целия ден, благодарение на големия прозорец в кухнята и стъклената плъзгаща се витринапо продължението на цялата стена, като едновременно осигурява излаз към покритата тераса с изглед към градината.

П-образно стълбище ни води към вория етаж. Това е нощната зона на къщата и се състои от просторна баня с тоалетна и място за вана и пералня и 3 спални, едната от които със собствена гардеробна – напълно подходяща за родителска. Всяко от помещенията тук има излаз на обширна тераса, опасваща къщата от три страни.

Къща Zx31 e подходяща за ценителите на модерния стил, съчетан с красотата на геометрията. Със своите оригинални форми по фасадата, безспорно ще привлече погледа на минувачите и хора с добър вкус.

Газова инсталацияДа
Еко палетни въглищаНе
Твърдо горивоНе
ПетролНе
Електрическа инсталацияНе
КоминНе
Слънчеви системи за топла водаНе
Топлинна помпаНе
Пелетна каминаНе
Вентилатор за възстановяване на енергияНе
БиомасаНе
Подово отоплениеНе
Камина WJНе
Фотоволтаични панели за електричествоНе
Типове стени
Припокриващи се типове
Типове покрив


    Изпратете ни запитване:

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.